Velkommen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Vi udvikler for tiden på vores nye hjemmeside og du vil i en periode kunne tilgå indhold både her og på vores nye hjemmeside.

Gå til det nye ucl.dk
×

It og Medier

28. marts 2019 af Maria Slej-Hasselstrøm

Tilmelding til projekt ultra:bit 2019

Mellemtrin

Alle landets skoler har nu mulighed for at tilmelde hele mellemtrinnet projekt ultra:bit

Bliv skaber af kreativ teknologi med ultra:bit

DR tilbyder sammen med Industriens Fond og CFU ultra:bit-sæt med BBC micro:bits, som skolerne kan beholde og frit bruge til undervisning af børn på hele mellemtrinnet fra skoleåret 2019/2020 og frem.

For at være med i ultra:bit og modtage sæt med BBC micro:bits skal skolelederen tilmelde skolens mellemtrin i skoleåret 2019/2020 inden 1. maj 2019.

Ved skolestart 2019 leverer CFU ultra:bit-sæt til de tilmeldte skoler, og det forventes, at skolerne sætter tid af i undervisningen i klasser på mellemtrinnet til forløb med ultra:bit.

Tilmeldingen foregår her.

Det får skolen

  • Ved skolestart modtager skolen nogle ultra:bit-sæt, som kan bruges i klasseundervisningen på hele mellemtrinnet. Skolen kan beholde ultra:bit-sættene og styrer selv udlån af dem til klasserne på mellemtrinnet. Der bliver ikke uddelt en klassekasse til hver klasse, men et passende antal ultra:bit-sæt til skolens samlede mellemtrin
  • Adgang til DR Skoles inspirerende og let tilgængelige undervisningsmateriale til dansk, matematik, natur og teknologi, håndværk og design samt understøttende undervisning på mellemtrinnet på hjemmesiden dr.dk/ultrabit
  • Tilmeldte skoler kan få besøg af CFU-konsulenter fra ultra:bits rejsende taskforce, der giver et gratis lærerkursus på tre timer – tilmelding foregår her.
  • Tilmeldte skoler får mulighed for at tilmelde klasser til læringseventen ’ultra:bit Camps’ – tilmeldingen åbner i april

Desuden kommer der masser af inspirerende TV-programmer i børnehøjde fra DR Ultra, der sætter fokus på teknologi – se alle ultra:bit tv-programmer her.

Kontakt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.